Tres Tapas Amersfoort

Het nieuwe restaurant van Tr3sTapas in Amersfoort opende in februari 2020 haar deuren aan de Stadsring 69 te Amersfoort.

Na een grondige verbouwing van het 1000m2 grote restaurant zijn de vier 4 sfeervol ingerichte zalen voorzien van een Bose meerzone geluidsinstallatie met de nieuwste modellen luidsprekers, onder andere uit de DesignMax- en RoomMatch serie.

De grote zaal is voorzien van een zwevende DJ Booth waar alle apparatuur is geplaatst. De grote zaal is voorzien van vier RMU-208 luidsprekers in combinatie met twee MB-210 subwoofers aan het plafond. Deze ruimte wordt aangestuurd met Bose PowerMatch eindversterkers. 

De drie andere zalen, gang, toiletten en buitenterrassen zijn uitgerust met Bose DM-5SE, Bose DM-3SE en Bose DM-2S. Bijna het hele DesignMax gamma voor achtergrondmuziek is hier aan bod gekomen. De versterking loopt via de Bose Powershare 604A. Het gehele geluidsysteem wordt aangestuurd met een ESP-1240 en een CC-64 bedienunit alsmede bediening met de App.

Tr3sTapas heeft momenteel vestigingen in:
Veenendaal, Tiel, Barneveld, Meteren en Amersfoort. Naast Tr3sTapas heeft de organisatie ook nog 2 vestigingen van Restaurant De 3 Zussen in Rhenen en Meteren. Alle vestigingen van Tr3sTapas en De 3 Zussen zijn voorzien van geavanceerde Bose Professional geluidsinstallaties. Voor de levering en installatie tekende Bose ProPartner Nedtronics.