Definitie: ‘Geluid is niets meer of minder dan een kleine verandering in de luchtdruk en/of datgene wat je kunt horen’.

 

Als het zo eenvoudig zou zijn…

Onze eigen definitie luidt dat geluid een onmisbare factor is bij het succesvol overbrengen van informatie, alsook het creëren van ambiance en het verhogen van het welbevinden van de mens. Dit kan alleen als het geluid optimaal is afgestemd op de over te brengen boodschap, de doelgroep en de locatie. Onnodig te vermelden dat geluidseisen in een concertzaal, onderwijslokaal, congreszaal, winkelcentrum, vergaderzaal of intiem café sterk van elkaar verschillen. Daarentegen geldt dat geluid in alle omstandigheden van de allerhoogste kwaliteit dient te zijn.


Dat is waar onze specialisten voor staan.

 

Nedtronics beschikt over up-to-date technologische kennis om de beste (state-of-art) audio-oplossing te bieden voor alle denkbare toepassingen; van klein tot groot en voor elke gelegenheid, waaronder uiteraard ook videoconferences.

Nedtronics levert vele gangbare luidsprekermerken zoals, Bose, A-Part, Fohhn en TOA, maar ook merken als AudioTechnica, Dateq, Shure, Sennheiser, InterM, Sonos, Cloud, Denon etc

Uitgelicht:  Bose Videobar VB1 voor huddle rooms.

 

De Bose VideoBar VB1 is een alles-in-één USB-vergaderapparaat voor kleine tot middelgrote ruimtes.
De videobar beschikt over een 4K ultra-HD-camera met auto-framing en zes op stemmen gerichte microfoons,
waardoor zelfs deelnemers op afstand het gevoel hebben in de kamer te zijn.
Al uw presentaties worden ondersteund door het Bose gepatenteerd geluid dat ook zorgt voor natuurlijke stemgeluiden.

 

De Bose VideoBar VB1 is geschikt voor alle videoconferentie applicaties die USB audio en video ondersteunen waaronder:
     - Microsoft Teams
     - Skype voor Business
     - Zoom
     - GoTo Meeting
     - Cisco WebEx
     - BlueJeans en nog veel meer.

 

De Bose Videobar kan centraal worden beheerd, zodat instellingen en software-updates overal kunnen worden gewijzigd en bijgewerkt.

 

NEDTRONICS partner van Bose Professional

Bose Professional Systems Division biedt uitzonderlijk hoogwaardige geluidsoplossingen voor een breed scala aan commerciële toepassingen - hotels, bars, restaurants, winkels, recreatiecentra, grote bedrijfsfaciliteiten, sportvelden, pretparken en bezoekerscentra. Bose heeft besloten dat alleen gekwalificeerde Pro-Partners toegang hebben tot het assortiment professionele producten en systemen en dat ze ervoor zorgen dat de hoge kwaliteit van het product wordt ondersteund door de kwaliteit van de installatie, installatie en inbedrijfstelling.

Nedtronics is sinds Maart 2000 Bose dealer in de professionele markt en bij de oprichting van het Pro-Partner-netwerk in 2003 was Nedtronics een van de bedrijven welke werd geselecteerd met toegang tot professionele producten van Bose professional met de daarbij behorende technische en zakelijke criteria.  De bedoeling is een sterk dealernetwerk, met afzetmogelijkheden in heel  Europa neer te zetten, met hoog opgeleid personeel die in staat zijn het volledige assortiment Bose producten aan te bieden, te installeren en te bedienen op het hoogste professionele niveau. Nedtronics is daardoor een geautoriseerde reseller en  installateur van Bose Professional Soundsystems. Bose heeft besloten dat alleen contractmedewerkers 'Pro-Partners' toegang hebben tot het assortiment professionele producten en systemen en dat ze ervoor zorgen dat de hoge kwaliteit van het product wordt ondersteund door de kwaliteit van de installatie, installatie en inbedrijfstelling.

Waarom Pro Partners?

Als Pro-Partner kunnen we Bose-systemen ontwerpen voor uw locatie met professionele  ondersteuning van Bose. Wanneer daar behoefte aan is kunnen we een bezoek brengen aan Bose Nederland om daar in de Bose showroom kennis te maken met de diverse soorten luidsprekers en apparatuur van Bose.

Bose Professional bestaat uit een gespecialiseerde groep ingenieurs, productmanagers, technische ondersteuningsspecialisten en klantenservice- en sales teams die professionele audiodesigners en -consultants helpen om nauwkeurige, betrouwbare en rendabele oplossingen te ontwikkelen. Bose ontwikkelt al meer dan drie decennia innovatieve luidsprekers, elektronica en software voor veeleisende professionele toepassingen.