Al onze audiovisuele oplossingen voor het onderwijs zijn gericht op het creëren van ‘boeiende leerervaringen'

Bij onze advisering voor oplossingen binnen het onderwijs, werken wij onder meer nauw samen met Benq Touchscreens voor het onderwijs.

De BenQ touchscreens zijn geoptimaliseerd om binnen het onderwijs de meest gebruikersvriendelijke, voor de klas geschikte, interface te kunnen bieden. Doel hiervan is om gezond leren en met elkaar samenwerken in het klaslokaal mogelijk te maken. Features die hiertoe bijdragen zijn
 

  • 4K UHD-resolutie voor ongelooflijk duidelijke beelden
  • Anitibacterieel scherm
  • Smart Eye-Care oplossing
  • Instant Plug-and-Play

Veilige en gezonde leeromgeving creëren voor de leerlingen

Het antibacteriële scherm heeft een meerlaagse coating van niet toxisch, duurzaam ionisch zilver, dat de meeste bacteriën op het schermoppervlak doodt en kruisinfectie of ziektes in het klaslokaal voorkomt. De antibacteriële eigenschappen van het ionisch zilver blijven effectief, zelfs na zorgvuldig reinigen of langdurig gebruik.

 

Smart Eye-Care oplossing
Voor intuïtieve werking van de Smart Eye-Care oplossing wordt gebruik gemaakt van een geïntegreerde bewegingssensor. Om een soepel verlopende, comfortabele kijkervaring te kunnen garanderen, activeren de BenQ touchscreens automatisch de Flickerfree- en Low Blue Light-functies bij het vaststellen van de bewegingen van gebruikers vlakbij het scherm.

 

Draadloze oplossing voor naadloze samenwerking
InstaShare is de software die is ontworpen voor probleemloze draadloze presentatie en samenwerking tijdens de lessen. Het stelt in staat tot soepele streaming van visuele bestanden, audiobestanden en Full HD-video's. De gebruiker kan ook content spiegelen vanaf mobiele apparatuur en tot maximaal 16 deelnemers uitnodigen om met hem samen te werken.
 

EZWrite4.0
EZWrite 4.0, dat uitsluitend is voorgeïnstalleerd op de touchscreens van BenQ!, is de ultieme annotatie-app voor interactief leren door middel van aanraking. De app beschikt over een groot aantal features, waaronder MS Office compatibiliteit, handschriftherkenning, maken van video-opnames en tools die samenwerking mogelijk maken.