Planet Awesome Nijmegen

Een fantastische locatie voor spannende en supergezellige uitjes. Samen of met een hele groep genieten tijdens je verjaardag, familiefeestje, bedrijfsfeest of tijdens een vriendenuitje. Beleef een te gekke dag in een magische wereld vol avontuur waar je kunt bowlen, karten, Glow in the Dark spelen, VR escapen en lasergamen!

Overal in Planet Awesome geniet je van kwalitatief zeer hoogwaardig Bose geluid. Het systeem is door Nedtronics ontworpen en ingeregeld.

Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Planet Awesome word je meegenomen door het hoogwaardige Bose geluid i.c.m. alles wat Planet Awesome te bieden heeft waan je je in een compleet nieuwe en magische wereld waar je even helemaal kunt loskomen van je alledaagse beslommeringen. Beleef spanning en avontuur, geniet van heerlijk eten en drinken en praat gezellig bij met vrienden, familie en collega's. De activiteiten zijn ‘awesome’: elektrisch karten op een multi-level kartcircuit, bowlen op een van de 12 bowlingbanen, VR escape rooms waan je in een onvoorstelbare virtuele wereld, lasergamen in een fantastische lasergame arena en flow in de dark golf in een magische wonderlijke wereld. Aanrader!reld. Aanrader!