Glasvezel in Elst, Rhenen en Achterberg,

Een goede en snelle internetverbinding biedt zowel privé als zakelijk vele mogelijkheden en kansen.
Misschien kunt u het zich nu nog moeilijk voorstellen, maar binnenkort kunt u met eigen ogen zien en ervaren wat de voordelen zijn van het glasvezelnetwerk van Delta Fiber. 

 

Ter introductie gelden zeer scherpe tarieven voor de eerste zes maanden van een eenjarig contract. De aanleg van glasvezel tot in uw woning, werkend opgeleverd, is kosteloos, in plaats van € 650,00.

 

Geïnteresseerd? Dat snappen wij! Voor bedrijven en inwoners van Elst (U), Rhenen en Achterberg is Nedtronics het aanspreekpunt voor al uw vragen en inschrijvingen. 

 

Stuur vandaag nog een e-mail naar glasvezel@nedtronics.nl en wij nemen contact met u op. Wij verstrekken u alle informatie en kunnen de aanvraag voor u in orde maken. 

 

 

Wat zijn de voordelen als u nu instapt?

- De aanleg van de glasvezel werkend tot in uw woning is kosteloos i.p.v. € 650,00
- Minimaal 1 jarig abonnement met zeer scherpe tarieven bijvoorbeeld:
- Internet en TV 100 Mbit up- & down 1e 6 maanden voor € 9,95, daarna € 52,00
- Internet en TV Slim 400 Mbit up- & down 1e 6 maanden € 9,95, daarna € 64,00 
- Internet en TV Giga Snel 1 Gbit up- en down 1e 6 maanden € 9,95, daarna € 79,00
- Gratis WiFi Modem

Het allersnelste internet, Interactieve TV

Internet met de snelheid van het licht. Dat is glasvezel. Door de gegarandeerde snelheid gaat het uploaden van grote bestanden niet alleen even snel als het downloaden, maar ook nog eens razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Met het grootste aanbod in Full HD zenders van Nederland kijkt u altijd tv in de beste kwaliteit. Of dat nu op uw televisie, smartphone, tablet of pc is. Standaard heeft u beschikking tot 70+ zenders. Deze zijn uit te breiden met extra zenderpakketten.