Tel: +31 (0)318 470876 - E-mail: info@nedtronics.nl - Internet: www.nedtronics.nl

© 2018 Nedtronics | Enter your digital world

NEDTRONICS

Sportweg 20

3921 DP  ELST / RHENEN

Netherlands

Bezoek- en postadres:

Welkom bij Nedtronics,


Nedtronics, gevestigd sinds 2000, is uw specialist in audiovisuele oplossingen voor de professionele markt. Wij richten ons op zowel de verkoop als de verhuur van audiovisuele apparatuur en werken samen met (gecertificeerde) leveranciers van uitsluitend gerenommeerde merken met een eigen technische dienst. Vanuit onze centraal in Nederland gelegen vestigingen Elst/Rhenen en Veenendaal, staan wij altijd voor u klaar om uw audiovisuele wensen te vervullen.


U kunt bij Nedtronics terecht vanaf een ‘eenvoudige’ beamer of LED-/LCD-scherm tot en met de inrichting van complexe kantoorpanden en het turn-key inrichten van een raadzaal, boardroom, congresruimte, auditorium, restaurant of discotheek. Ook voor onafhankelijk advies en/of een second opinion bent u bij ons aan het goede adres. In alle gevallen bieden wij u de beste - op maat gesneden - audiovisuele oplossing.


Kiezen voor Nedtronics betekent kiezen voor dynamiek en kwaliteit. In alle opzichten!

Dit betekent dat onze bemoeienis niet stopt bij de levering of installatie van de apparatuur.

Integendeel. Bij Nedtronics gaan we altijd - en graag - een stap verder om er voor te zorgen dat u verzekerd bent van de optimale werking en gebruik van uw zorgvuldig uitgekozen apparatuur. nu en in de toekomst.


Ook voor vragen of problemen over bij ons aangeschafte apparatuur kunt u altijd bij ons terecht. Alle leveranciers waarmee wij samenwerken, beschikken over een perfecte technische dienst met eigen ervaren service-experts. U hoeft zelf niets te doen! Nedtronics regelt het allemaal voor u.

Snelle reparatiedoorlooptijden zijn dan ook gegarandeerd.

En natuurlijk staan de leveranciers van Nedtronics garant voor hun producten en hun geauthoriseerde dealers. Nedtronics en haar leveranciers laten u dus nooit in de kou staan.


“In order to be better, you have to be different”.

NEDTRONICS Magazijn

Kernreactorstraat 24-A

Netherlands

Magazijn- en afleveradres:

3903 LG VEENENDAAL